Sikerdíjas pályázatírás
Cégvilág

Sikerdíjas pályázatírás

A pályázatírás napjaink egyik népszerű szakmájává vált, köszönhetően az elmúlt uniós fejlesztési ciklus nyújtotta lehetőségeknek.

ipari kenőanyag
Cégvilág

Mi szerint lehet csoportosítani az ipari kenőanyagokat?

A kenőanyagok használata elmaradhatatlan az ipari területen. A sokszor a nap 24 órájában üzemelő berendezések és gyártósorok esetében a súrlódásból és a korrózióból eredő problémák kiküszöbölhetőek a megfelelő kenőanyagok alkalmazásával. De mégis milyen típusok érhetőek el a mai kínálatban? Mi alapján lehet csoportosítani az akár szélsőséges körülmények között is használható készítményeket?

szirmabesenyo-egeszsegugyi-kozpont
Cégvilág

Megújult a szirmabesenyői egészségügyi központ

Megújult és új eszközöket, berendezéseket kapott a szirmabesenyői egészségügyi központ a Széchenyi 2020 program keretében, az épületet hétfőn adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nagyközségben.

okj kepzesek
Cégvilág

Új pályázat a közép-magyarországi vállalatok k+f+i tevékenységének támogatására

Új pályázat érhető el a közép-magyarországi vállalatok kutatás-fejlesztési és innovációs (k+f+i) tevékenységének támogatására – hívja fel a figyelmet hírlevelében a PwC. A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) 2.1.1-15 pályázat keretében Budapesten és Pest megyében működő mikro-, kis-, és középvállalkozások, nagyvállalatok és maximum 3 tagú konzorciumaik nyújthatnak be pályázatot. Nagyvállalat abban az esetben pályázhat, ha a […]