papírtáska
Vásárlás

A környezetbarát papírtáska előnyei

Egyre divatosabbá válnak a papírtáskák, a papír reklámszatyrok – pedig tudjuk, nem olyan egyszerű az embereknek lemondani a nagy áruházakban „osztogatott” ingyen nejlon zacskókról.

okosóra
Vásárlás

Okosóra a mindennapokra?

Amióta bejöttek az első okosórák, szinte mindenki szeretne vásárolni egyet. Nagyon nem mindegy viszont, hogy milyen igényeink vannak ilyen téren. Nem csak arról van szó, hogy milyen funkciókat érdemes választanunk. Sokkal fontosabb, hogy mennyire fogunk feleslegesen akár százezreket kidobni majd rá, ha nem használjuk ki egy csúcskategóriás óra funkcióit.

őszi ruhaszett
Vásárlás

Közeledik az ősz, frissülhetnek a férfias ruhaszettek!

A nyár búcsúztatásával együtt nem feltétlenül kell elköszönnünk a ruhatárunk teljes tartalmától. Főleg, hogy az évszakok kiszámíthatatlansága miatt könnyen előfordulhat, hogy a hűvösebbe váltó napok váratlanul nyárias hőséget hoznak magukkal.

szövetek
Vásárlás

Az egyik legjobb szövet nyáron és ősz elején – viszkóz

Hamarosan véget ér a nyár, de ez nem azt jelenti, hogy a meleg időjárásnak is vége szakad. Az indián nyár időszaka még tartogathat számunkra komoly meglepetéseket. Volt már rá példa, hogy szeptemberben vagy októberben olyan meleg volt, mint egy-egy nyári napon. A változékony időjárás miatt egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból varrjuk a gardróbunk őszi […]

Slim fit férfi pólók
Vásárlás

Slim fit férfi pólók – mik a trendek ezen a fronton?

A férfiak öltözködésének elengedhetetlen szektora a slim fit pólók tárháza. A slim fit pólók viselése közben egyértelműen kirajzolódik az izmos mellkas és a formás vállak sziluettje, így ezt a fazont akkor érdemes választanod, ha szereted, hogy rásimul felsőtestedre a ruhadarab, kiemelve testi adottságaidat.