őszi ruhaszett
Vásárlás

Közeledik az ősz, frissülhetnek a férfias ruhaszettek!

A nyár búcsúztatásával együtt nem feltétlenül kell elköszönnünk a ruhatárunk teljes tartalmától. Főleg, hogy az évszakok kiszámíthatatlansága miatt könnyen előfordulhat, hogy a hűvösebbe váltó napok váratlanul nyárias hőséget hoznak magukkal.

Mi az, ami menjen, s mi az, ami maradjon?

A sötétebb árnyalatú férfi rövidnadrágok jó, ha kéz – no meg láb közelben maradnak. Még akár a fürdősort is sorra kerülhet, ha az enyhe időjárás engedi. De a melegítő, illetve a farmer modellek joggal alkothatják az őszies viselet alapját. A szürke, a kék eltérő árnyalatai, és a fekete színek a legnépszerűbbek, de természetesen attól még, hogy az ég gyakrabban borul be még nem szükségszerű lemondanunk a világosabb variációkról. Így a sárga vagy a piros is tökéletes választás.

A melegítő típusú nadrágok nagyszerű szolgálatot tehetnek kint a szabadban, kirándulás/túrázás vagy bármilyen szabadidős kikapcsolódás közben. De stílusos megjelenésüknek köszönhetően az utcai forgatag kavalkádjából sem tűnnek ki. Ami a farmereket illeti, nos egy inggel, zakóval társítva akár elegáns öltözetté is változhatnak, de pólóval, pulcsival kombinálva megőrizhető a lazaság, sportosság kisugárzása is. A lényeg, hogy a döntésünket egyéni preferenciáink alapján hozzuk meg, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

Ha a nadrágot kipipáltuk, mit vegyünk fel felülre?

A divatos férfi pulóver egy hozzá illő rövidnadrággal igazán stílusos kombináció. Érdemes összehangolnunk egymással a legtöbbet használt színeket, ezáltal a kellemetlen kontraszthatás esélyét kizárhatjuk. A vékonyabb modellek az ősz nagy részét kiszolgálhatják, hogy aztán tavasszal újra előbújhassanak a szekrényből. A vastagabb fazonok pedig még a tél derekán is kiállhatják a zord mínuszokkal vívott derekas küzdelmet. Ha a réteges öltözködés hívei vagyunk, akkor pedig jóformán mindegy is, hogy mennyire járnak hűvös szelek: a vékonyabb pulcsi fölé könnyedén egy vastagabbat húzhatunk. S az átmelegítő végeredmény máris garantálható.

A legkeresettebb színek a fekete, a szürke, és a kék. Ezek az árnyalatok egyértelműen az évszakváltás hangulatát hordozzák magukban. De a palettában akadnak élénkebb, világosabb árnyalatok is természetesen.

Ami az összképpel kapcsolatban a legfontosabb az az én-azonos megjelenés. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, na meg a nadrág-pulcsi duónkban, akkor ez megalapozhatja a jókedvünket és magabiztosságunkat.

A fotó forrása:
InnerVisionPRO / Shutterstock.com