kréta látnivalók
Utazás

Kréta látnivalók

Kréta Görögország legnagyobb, szigete, mind kultúrában, mind látnivalókban gazdag. Több mint ezer kilométert meghaladó partszakasza változatos, kék zászlós strandok találhatók, amelyek Kréta fő turisztikai adottságai is egyben. Krétára már közvetlenül Chania és Heraklion repülőterére is repülhetünk.

kairó
Utazás

Egyiptom látnivalók

Egyiptom minden kétséget kizáróan a legismertebb arab ország, s minden időben kedvelt úti célja volt az embereknek, mert a kultúra és égszínkék tengerpari pihenés ötvözetét kínálja.

maldív-szigetek
Utazás

Luxusnyaralás a Maldív-szigeteken

Az Indiai-óceán szívében található Maldív-szigetek vidéke mesébe illő szépségű. Fehérhomokos strandok, kristálytiszta, azúrkék tengervíz, gazdag víz alatti élővilág és sok-sok napsütés vár minden utazót. Az itt eltöltött idő nem is lehet más, mint luxusnyaralás! Látogass el Te is a Maldív-szigetekre, kapcsolódj ki és gazdagodj felejthetetlen élményekkel!

török utazások
Utazás

A lenyűgöző török utazások

A nyaralni vágyók körében rendkívül népszerű Törökország pezsgő üdülőhelyeket, festői strandokat, lélegzetelállító látnivalókat, napfényes klímát, valamint meleg tengeri hullámokat kínál. Az ország sikerét a minőségi üdülőhelyeinek, a színes szórakozási és sportolási lehetőségeinek és az egyedülálló természeti környezetének köszönheti. Érdemes felfedezni Törökország páratlan vidékét!

Nápoly látnivalók
Utazás

Nápoly látnivalók

Nápoly egyre népszerűbb olasz úti célpontja a Vezúv csak egy kőhajításnyira van. A több ezer éves történelmi látnivalói akár egy rövidkiruccanás keretében bejárhatók. A város jelképének számító Castel Nuovo várkápolna Világörökség helyszín, vagy a tufába vájt katakombák mellett számos palota és jelentős múzeumok fogadják a mindig nyüzsgő városba érkezőket. Egy pár nappal megtoldva már olyan […]

Siracusa
Utazás

Siracusa látnivalók

Siracusa város Szicíliában található. Siracusa eredeti állapotában látható ősi belvárosa ma a Világörökség része.