kréta látnivalók
Utazás

Kréta látnivalók

Kréta Görögország legnagyobb, szigete, mind kultúrában, mind látnivalókban gazdag. Több mint ezer kilométert meghaladó partszakasza változatos, kék zászlós strandok találhatók, amelyek Kréta fő turisztikai adottságai is egyben. Krétára már közvetlenül Chania és Heraklion repülőterére is repülhetünk.

Castelletto Di Montebenichi kAstély
Utazás

Csodaszép kastélyszállók Európában

Ebben a „műfajban” mi, magyarok sem kullogunk a sor végén, de most szétnéztünk határainkon túl is, mire számíthatunk, ha szobát foglalunk egy kastélyban, ill. kastélyszállóban?

kairó
Utazás

Egyiptom látnivalók

Egyiptom minden kétséget kizáróan a legismertebb arab ország, s minden időben kedvelt úti célja volt az embereknek, mert a kultúra és égszínkék tengerpari pihenés ötvözetét kínálja.

Nápoly látnivalók
Utazás

Nápoly látnivalók

Nápoly egyre népszerűbb olasz úti célpontja a Vezúv csak egy kőhajításnyira van. A több ezer éves történelmi látnivalói akár egy rövidkiruccanás keretében bejárhatók. A város jelképének számító Castel Nuovo várkápolna Világörökség helyszín, vagy a tufába vájt katakombák mellett számos palota és jelentős múzeumok fogadják a mindig nyüzsgő városba érkezőket. Egy pár nappal megtoldva már olyan […]

tapolcai tavasbarlang
Utazás

Tapolcai tavasbarlang

A Tapolcai Tavasbarlang és Látogatóközpont a Balaton északi partjának közelében található. A Tapolcai Tavasbarlangban nemcsak cseppkövekben lehet gyönyörködni, hanem a barlang nagy része csónakkal bejárható. A Balaton-Felvidék roppant gazdag természeti és turisztikai látnivalókban, például a Tapolcai-medence, a Tihanyi-félsziget, és a Káli-medence felfedezése egyre többek számára vonzó úti célpont. Márciusban rendezett barlangok hónapja, a „Barangoljunk!” kampány […]

Siracusa
Utazás

Siracusa látnivalók

Siracusa város Szicíliában található. Siracusa eredeti állapotában látható ősi belvárosa ma a Világörökség része.

maldív-szigetek
Utazás

Luxusnyaralás a Maldív-szigeteken

Az Indiai-óceán szívében található Maldív-szigetek vidéke mesébe illő szépségű. Fehérhomokos strandok, kristálytiszta, azúrkék tengervíz, gazdag víz alatti élővilág és sok-sok napsütés vár minden utazót. Az itt eltöltött idő nem is lehet más, mint luxusnyaralás! Látogass el Te is a Maldív-szigetekre, kapcsolódj ki és gazdagodj felejthetetlen élményekkel!