Gyermek fül-orr-gégészet
Egészség

Gyermek fül-orr-gégészet az év minden napján

A szülők számára nincs fontosabb gyermekük jólléténél, így érzékenyen reagálnak a legkisebb rezdüléseikre is. Ha a kicsi nyűgösebb a megszokottnál, ha furcsán köhög-tüsszög, füléhez kapkod, akkor okkal gyanakodhatnak arra, hogy valamilyen fül-orr-gégészeti probléma áll a jelenség hátterében. Az Ezüstfény Magánklinika gyermek fül-orr-gégészetén gyorsan választ kaphatnak a felmerülő kérdésekre.

Gyermek fül-orr-gégészet az év minden napján

A fül-orr-gégészeti panaszok a teljes lakosság körében nézve is a leggyakoribb egészségügyi problémákhoz tartoznak, de különösen igaz ez a gyerekeket illetően. A kisgyermekek eleve fogékonyabbak bizonyos megbetegedésekre, hiszen még csak alakulóban van az immunrendszerük, és közösségbe kerülve – bölcsődében, óvodában, iskolában – könnyen megfertőzik egymást,

Hirtelen fellépő fülfájás, újra és újra bedagadó mandulák, visszatérő torokgyulladás, szűnni nem akaró orrfolyás vagy tüsszögés – előbb vagy utóbb szinte minden szülő tapasztalja ezeket vagy más hasonló, kellemetlen, sokszor meglehetősen aggasztó tüneteket a gyermekén. Ilyenkor azonnal cselekedni kell, és ha igazán gyors vizsgálatra, hatékony beavatkozásra van szükség, az Ezüstfény Magánklinika gyermek fül-orr-gégészetén felkészült, türelmes szakorvosok várják a legfiatalabb pácienseket is.

Gyermek fül-orr-gégészet

Bejelentkezés telefonon és online

Annak érdekében, hogy a szülők mielőbb a legjobb kezekben tudhassák gyermeküket, az Ezüstfény Magánklinikán roppant egyszerűen zajlik az időpontfoglalás.

  • Telefonon hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon is 7:45-20:00 között van lehetőség
  • időpontot foglalni.
  • Online időpontfoglaló rendszerben pedig bármikor lefoglalhatók az elérhető rendelések.

Kíméletes vizsgálat, professzionális ellátás

Fül-orr-gégész szakorvosaink jól tudják, hogy a gyermekek, főleg a kisebbek, sokszor megijednek az orvosi vizsgálatoktól, ezért kifejezetten nagy gondot fordítanak a kedves, koruknak megfelelő kommunikációra. Ez nagyon fontos, hozzájárulhat a gyorsabb, pontosabb diagnózis felállításához, és a szükséges vizsgálatok kiválasztásához. A beavatkozások során a legkorszerűbb, legpontosabban működő, legkíméletesebb eszközöket, berendezéseket segítségével állapítjuk meg és kezeljük a fertőzéses, allergiás megbetegedéseket és egyéb állapotokat.

Árainkról az Ezüstfény klinika weboldalán tájékozódhatnak előzetesen, így a szülőket garantáltan nem éri kellemetlen meglepetés a fizetés során. Keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken!