Spar akciós újság
Vásárlás

Spar akciós újság

A SPAR akciós újság hetente frissülő ajánlatai az üzlet polcain kívül szórólap formájában jut el a vásárlókhoz. Ezenkívül az áruházlánc honlapján, a Spar.hu weboldalon lapozható formában tekinthető meg.

A SPAR üzletek a magyar lakosság egyik legkedveltebb élelmiszer áruházának számítanak. Az akciós újságokban folyamatosan új termékek kerülnek megjelenítésre, amelyek a vásárlói igényekhez alkalmazkodnak.

A tematikus felépítésű akciós újságok a háztartások napi szükségleteinek figyelembe vételével vannak összeállítva. De az ár érzékeny vásárlók a SPAR akciókkal jelentős megtakarítást érhetnek el, miközben jó minőségű élelmiszerek közül választanak. Az akciók keretében az extra üdítőkről, ínyencségekről és ropogtatni valókról sem kell lemondaniuk. Az akciók nyújtotta friss gyümölcs és zöldség kínálatból az év minden évszakában fontos vitaminforrás nyerhető, és a háziasszonyok számára az időszakos befőzésekhez lekvár és kompót készítéséhez kitűnő minőségű alapanyag is megvásárolható. A SPAR akciós újságokból a kedvező árakról pontos ismeretet lehet szerezni, de a legújabb termékek is megismerhetőek. Így a vásárlás során könnyebb megtalálni, felismerni az áruház polcain. A színes kínálat a tájékozódás mellett akár háztartási ismeretek bővítését szolgálhatja, amelyre a mai rohanó életmódban kevés ideje jut a háziasszonyoknak, családanyáknak.

A SPAR hétvégi szuperakciós újságokat lapozva, a napi élelmiszer áruk mellett gazdaságos kiszerelésű 1-et fizet 2-t kap akciókkal a háztartásokban gyakran használt cikkek, mosószerek, öblítők és élvezeti cikkek, kávék és édességek remek áron történő beszerzésre hívják fel a figyelmet.

Tovább figyelmébe ajánljuk az ALDI akciós újság és Lidl akciós újság legfrisebb számait, akciós újságok szenzációs kedvezményekkel.