Lidl akciós újság
Vásárlás

Lidl akciós újság

A LIDL akciós újságok hetente jelennek meg, nemcsak az üzlet polcain és szórólap formájában, hanem az üzletlánc weboldalán lapozható formában is elérhető.

A tetszetős kialítású katalógusok átlátható módón jelenítik meg az üzlet aktuális kínálatát. A LIDL a magyar lakosság körében igen népszerű, az üzlet szlogenjével együtt: „Minden jót, jó áron”.

A katalógusokban megtalálhatóak az aktuális hét csütörtöktől-vasárnapig tartó ajánlatai, a következő hét szerdáig tartó egy hetes ajánlatai, a csütörtöktől érvényes ruhaneműk, háztartási cikkek választéka, amelyek árusítása általában a készlet erejéig történik.

A LIDL a hétvégékre is gondol: a családok, a háztartások igényeinek megfelelő, szombattól vasárnapig tartó akciós kínálattal kedveskedik.

Az akciós újságok általában 50-60 oldalig terjednek, az első oldalain a hét legütősebb kínálatai mellett általában az év szezonális alkalmaihoz és ünnepeihez alkalmazkodó kínálat szerepel.

Az akciós újságokat átlapozva a család élelmiszer szükséglete teljeskörűen biztosítható akár az akcióban meghirdetett termékek által. A kínálat alapján az éléskamra, a fagyasztó a hűtő minden polca feltölthető kiváló minőségű egészséges termékekkel. Az évszakoknak megfelelő, gyümölcs és zöldség bőséges választékából kedvező áron gondoskodhatnak a háziasszonyok a család vitamin szükségletéről.

A LIDL akciós újságot mindenkinek érdemes átlapozni, hiszen egyedülálló kínálata magas minőségű termékek szezonális beszerzését teszi lehetővé, amelyek lehetnek akár barkácseszközök, sport és ruházati termékek, de akár a modern életvitel feltételeinek megfelelő kedvező áru kényelmi eszközök, háztartási eszközök is. Az akciós újságok nagy segítsége lehet a kezdő háziasszonyoknak: folyamatosan elérhető nemzetközi kínálattal változatos és igényes menü állítható össze az egész év során.

A LIDL akciós újságjai segítségével nemcsak az élelmiszer-szükséglet biztosítható, hanem az otthon kényelmét és szépségét biztosító szezonális termékeiből hasznos kiegészítők vásárlásával a kert és a lakás különböző részei fokozatosan újíthatóak meg.

A német diszkontáruház üzletlánc első üzletét 2004-ben hozták létre Magyarországon, az ország területén egyre nagyobb számban létesíti üzleteit, amelyek vidéken jobbára a városperemén, vagy sűrűn beépített városközpontokban találhatóak meg.

Ha akciós újságok útán böngészik, akkor érdem a Spar akciós újság és az ALDI akciós újság legújabb számait is átnéznie a friss akciókért.