ALDI akciós újság
Vásárlás

ALDI akciós újság

Az ALDI diszkont élelmiszerlánc 2008 óta van jelen Magyarországon. Az 1946-ban Németországban alapított vállalatnak alapvető célja, hogy folyamatosan magas minőségben és tartósan alacsony árakon szolgálja ki vásárlóit.

Az ALDI akciós újságja nemcsak a háziasszonyok számára nyújt kedvező kínálatot, de az urak számára is folyamatosan megújuló barkács, és autó felszerelési termékeivel biztosítja a háztartás felszerelését a legapróbb részletekig.

Hetente megújuló kínálata tematikusan van felépítve. Az akciós újságot lapozva biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb minőségű, ár-érték kategóriájú szezonális termékekhez jutunk. Az Aldi a verhetetlen áru alapvető élelmiszerek és háztartási cikkek mellett magas minőséget képvisel a lakásfelszerelési cikkek esetében is. A fürdőszobai, konyhai berendezései méltó helyet képviselnek minden otthonban.

A szórólapok segítségével a háziasszonyok megismerhetik az ALDI gourmet válogatásait, amely termékek felhasználásával a családi asztalra igazi ínyencségeket varázsolhatnak.

Az ALDI Travel verhetetlen akciói segítségével nemcsak a közeli síparadicsomokba, tengerparti városokba, de akár a távoli egzotikus országba kívánkozók is megtalálhatják a számításukat.

Érdeklik az egyet fizet kettőt kap akciók. Keresse fel a Spar akciós újság vagy a Lidl akciós újság legfrissebb számait, az akciós újságok további meglepetéseket tartogatnak.