Harbour Gate
Otthon

Harbour Gate – Luxusingatlanok Dubaiban

A Harbour Gate épülete Dubaiban a Creek Harbour szigetének a közepén található. Az épület két lépcsős tornyaiban elegáns apartmanok találhatóak, amelyből szédületes kilátás nyílik a lenyűgöző Creek Toronyra. A környék tágas parkokkal övezett. A 35 emelet magas épület 120 lakóegységgel rendelkezik, és várhatóan 2021 nyarán kerül átadásra. Szabadidős és rekreációs létesítményei luxus igényeket elégítenek ki. A Creek sziget parkjában álló épületből mind az Emaar tér és Dubai belvárosa autóval könnyedén megközelíthető.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Emaar Properties, és egyike az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb ingatlan fejlesztő cégének, emellett olyan projektről is nevezetes, mint a Burj Khalifa, és a Burj Royale és a Palace Residences.

A fényűzően berendezett 1-2-3 szobás apartmanjai tökéletes összhangban állnak a tornyok elegáns megjelenésével. A tágas nappalik és nyitott terű étkező helyiségek természetes színvilága a luxus környezetet még inkább kiemelik. A tervezés során berendezések minőségével és felszereltségével is a tökéletességre törekedtek.

Harbour Gate

Az ablakok a padlótól a mennyezetig érnek, és bámulatos panorámát nyújtanak.

Az ingatlan saját medencékkel, tornateremmel, gyermeknek játszótérrel, parkosított szabadidős felülettel, szaunával, jakuzzival rendelkezik, és elmondható, hogy a Harbour Gateban minden megtalálható, ami kényelemhez és a kikapcsolódáshoz szükséges.

Az épületet számos kiskereskedelmi üzlet, kávézó és étterem fogja körülvenni.

A Harbour Gate apartmantól a Dubai Nemzetközi Repülőtere 12 kilométer távolságra van, a forgalomtól függően fél óra alatt érhető el.