Wellness Hotel Kakadu Keszthely
Szabadidő Utazás

Wellness Hotel Kakadu Keszthely

A Wellness Hotel Kakadu családias hangulatú szálloda Keszthelyen, közel a Balaton partjához.

A Wellness Hotel Kakadu másfél évtizede működik azok számára, akik a wellness pihenést kedvelik. A szálloda egész évben várja vendégeit. A szálloda két épületből áll, melyeket egy mediterrán növényekkel telepített fedett uszoda köt össze.

Szobák

A szálloda 28 szobával és 4 apartmannal rendelkezik, 100 fő befogadására alkalmas. A szobák nagy része két személyes, plusz pótággyal felszerelhető a gyerekek számára.

A szobák fel vannak szerelve tévével, telefonnal, zuhanykabinnal, hűtőszekrénnyel, internettel. Vannak külön dohányzó szobák a dohányzó vendégek részére. A szobák nagy része erkélyes, gyönyörű kilátással Keszthelyre.

A szálloda szolgáltatásai

A szállodában igénybe vehetők különböző szolgáltatások. Ezek közé tartozik az autókölcsönzés, a programszervezés, virágrendelés, valamint a taxi rendelés. A szálloda fel van szerelve napozóterasszal, őrzött parkolóval, kerti pihenőhellyel, internettel, és 24 órás portaszolgálattal.

A Wellness Hotel Kakadu bababarát szálloda, ebből adódóan kérhető külön babaágy, babafürdető kád, etetőszék, pelenkázó, gyerekülés kerékpárra, valamint igénybe vehető gyermekfelügyelet. A gyerekek számára játszótér van a kertben. A hotel gyermekkedvezményt biztosít a gyermekes családok részére. Három éves korig a gyermekek elhelyezése ingyenes, 3-12 éves kor között féláras.

A szálloda kertjében van grillezési lehetőség, valamint vitorlázási lehetőség, és a strandot kedvelőknek saját strand áll rendelkezésükre.

A szálloda rendelkezik konferencia teremmel, mely 45 fő befogadására alkalmas. A terem megfelelő konferenciákra, szemináriumokra, tréningekre, egyéb céges rendezvények lebonyolítására.

Wellness és gyógyászati szolgáltatások

A szálloda wellness részlegében található medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzkabin, aromaterápiás kabin, infraszauna, kozmetika, napozóterasz, szépségszalon, szolárium. Ezen kívül van lehetőség különböző masszázsra, arc és testkezelésre.

A gyógyászati szolgáltatások közül legkiemelkedőbb a térítésmentes fogászat, ahol térítésmentesen vizsgálatot és tanácsadást kapnak a vendégek. Ezen kívül nagyon népszerű a biorezonanciális állapotfelmérés, a szemvizsgálat, valamint az életmód tanácsadás, melyek mind a vendégek rendelkezésére állnak.