vérkeringés
Egészség

Rossz vérkeringés ellenszere

A gyenge vérkeringés sokszor felér a lassú halállal, hiszen aki ezzel a problémával küzd, az gyakran erőtlennek, kifáradtnak érzi magát.

A rossz keringésű embereknek olyan betegségekkel is meggyűlhet a baja, mint a cukorbetegség, érelmeszesedés, vagy a vérrög-képződés és a végtagok állandó kihűlése. De most ennek vége, hiszen a következő módszerek segítenek megszüntetni ezeket a problémákat.

Vízfogyasztás
Naponta igyunk meg legalább 8 pohár vizet. Ez serkenti a vérkeringést, javítja a vér oxigénkoncentrációját, serkenti az emésztést, hidratálja a sejteket, ellenállóbbá teszi a szervezetet.

Ginko Biloba
Ez a gyógynövény amellett, hogy javítja a memóriát, még a vérkeringésre is csodás hatással van.

Cayenne bors
A kapszaicinben gazdag Cayenne bors serkenti és erősíti a szívműködést, beindítja a vérkeringést a hajszálerekben is. Megszünteti a vérrögöket, a fejfájást, és a hideg kéz- és lábszindrómát.

Fokhagyma
Ez az egyik legerősebb természetes antibiotikum, és a legnagyszerűbb értisztító is, hiszen minden lerakódástól megszabadítja a vérereket.

Bio illóolajok
A gyömbér, a kakukkfű és a rozmaring illóolajok beindítják a vérkeringést, így a szervezet felpezsdül, bemelegszik, így megszűnik a hideg láb- és kéz szindróma.

Halolaj
Az Omega 3 zsírsavakban gazdag halolaj hatására is a hajszálerek megtelnek vérrel, így búcsút inthetünk a hideg lábaknak, kezeknek.

Gyömbér tea
Ha rendszeresen fogyasztunk gyömbérteát, nem lesz gond a vérkeringésünkkel, és a végtagjaink sem fognak jégcsapként viselkedni.