kertem
Szabadidő

Kertem: főváros egyik legfelkapottabb romkocsmája a Városliget szívében

A Kertem Budapesten a 14. kerületben az Olof Palme sétány 2. szám alatt található. A Kertem a főváros egyik legfelkapottabb romkocsmája közé tartozik, és nyitása óta töretlen népszerűségnek örvend, szinte intézménnyé vált. Ezt részben a tökéletes elhelyezkedésének köszönheti, hiszen a Városliget szívében lévő tágas helyet nem csak a zöldre szomjazó budapesti családok, de a bringások és a kutyájukkal portyázók is előszeretettel látogatják. A színes lámpafüzérekkel bevilágított térbe a turisták is előszeretettel érkeznek.

A Kertemben már kora este teltházas üzem a jellemző.

Kellemes időben a családok távozását követően a Kertem élete újabb fokozatba lép, az esti és éjszakai órákkal újabb csapatok érkeznek, ők már vidám hangulatra, esetleg jó koncertre és emellett tartalmas italokra vágynak. A híres Balkán hamburgere egy különleges recept alapján készül, a finom fagyit is vétek lenne kihagyni.

kertem budapest

A hamburger mellett a grillpultból finom illatok szállnak fel, és a szomjazó közönség előbb-utóbb a gusztusos ételek iránt is érdeklődést mutat. A finom limonádék mellett a Kertem hatalmas italválasztékot kínál.

A Kertem fergeteges bulik helyszíne, különböző DJ-k pörgetik a muzsikát, és különféle koncertek jazz, Hip-hop, mellett sok más formáció lép fel.