férfi divat
Divat

Elegáns hétköznapok? Erre lesz szükséged!

A hétköznapok szürkeségét egyetlen választással felülírhatod, újraszínezheted. Úgy, hogy közben még az elegancia oltárán is áldozhatsz. Mert ki mondta azt, hogy minden, ami elegáns, az egyben unalmas és színtelen? Ugyan, dehogy! Szóval kezdődhet a színezés?

Mi lapul a zakó alatt?

Az ingek kiválasztására érdemes némi figyelmet és időt szentelned. Különösen a színválasztás az, ami kulcsfontosságú. A kifejezetten élénk variációk kedveltek, és amúgy a mindennapokra tökéletesek. Alkalmi megjelenésre nem igazán ideálisak, de a hétköznapokban ténylegesen pazar alternatívák. Nem sablonosak, nem unalmasak, és egy cseppet sem szürkék. Na jó, akár még szürkék is lehetnek akkor, ha ez a te saját, személyes preferenciád. De amúgy a határ a csillagos ég, már ami az árnyalatok kiszemelését illeti.

Hogy mi szolgálhat a színdzsungelben útmutatóként? Az ízlésed! Mindegy mit diktál a trend, a lényeg, hogy te miben érzed jól magad! Ha ezt tudod, akkor onnantól kezdve nem okozhat nehézséget a továbblépés. Ami a fazont illeti, az alakodhoz célszerű idomítani a döntésedet. Hiába divatosak a karcsúsított modellek, ha neked nem előnyösek, akkor nem érdemes bennük gondolkodni. A fő jelen helyzetben is a kényelemmel vegyített stílusosság megteremtése. A diszkomfort érzet nem eredményez jobb fellépést, sőt. A kisugárzásodon azonnal érzékelhető, hogy valami nem kerek.

Hol marad a nadrág?

Íme, a szövetnadrág előnyeit kár lenne figyelmen kívül hagynod. Ez az a ruhadarab, ami eleganciát biztosít a számodra, ugyanakkor a hétköznapok sodrásában is megállja a helyét. Kényelmes, stramm és még a hideg ellen is véd. Szóval nem vitás, testre szabott választás. És hogy a komplexitás megvalósuljon, ildomos a színeket közös nevezőre hoznod. Na nem úgy, hogy nélkülözöd a sokoldalúságot az egyhangúságért cserébe. Korántsem, épp ellenkezőleg. A kontrasztossággal jó ötlet kísérletezni, variálni, mert az ellenállhatatlan végeredmény borítékolható. Miközben teljesen újjá hangolhatod a sokszor már kellően unt mindennapokat. Ennyire egyszerű, egyúttal nagyszerű az egész!