polikarbonát medencefedés
Otthon

A polikarbonátos medencefedés fontosabb jellemzői

Mi az a polikarbonátos medencefedés? Amint az alábbi képeken látható, ez egy lapos anyagrész, amely a medence teljes felületét lefedi. Alapvetően izolálja az uszoda vizet a külső környezetből.

Ahogy a neve is sugallja, egy úszómedence fedele polikarbonát anyagból készül. Ez ellentétben áll más, hagyományos polietilén anyagból készült borításokkal.

polikarbonát medencefedés

A kialakítás olyan, hogy megvédi a medencét a törmelékektől, a hótól, a hideg téli időjárástól és a hőveszteségtől, csak néhányat említve.

A biztonsági fedél (hagyományos vagy automata) egyik fő előnye a család és a háziállatok számára biztosított biztonság.

A biztonsági védőburkolatok erősebb, tartósabb anyagból készülnek, mint a téli takarók, a kívánt biztonsági elemek biztosítása érdekében. Ezek a burkolatok képesek ellenállni a nehezebb terhelésnek is!

A polikarbonát 200-szoros ütésállósággal rendelkezik erősebb, mint az üveg. Ez a jellemző fennmarad széles hőmérséklet-tartományban és hosszabb élettartam alatt, kiváló védelmet nyújt a jég és hó ellen, véletlen sérülésekkel szemben.

polikarbonát medencefedések

A polikarbonát UV-gátlóval együtt van extrudálva a külső felületen, amely megakadályozza az UV sugárzás káros hatását a lapon. Az UV-védelem hosszabb élettartamot biztosít.

Pályázatok Vállalkozásoknak
Pályázatok egyéni vállalkozóknak