Slim fit férfi pólók
Vásárlás

Slim fit férfi pólók – mik a trendek ezen a fronton?

A férfiak öltözködésének elengedhetetlen szektora a slim fit pólók tárháza. A slim fit pólók viselése közben egyértelműen kirajzolódik az izmos mellkas és a formás vállak sziluettje, így ezt a fazont akkor érdemes választanod, ha szereted, hogy rásimul felsőtestedre a ruhadarab, kiemelve testi adottságaidat.

A regular fit pólók a slim fit változatokkal szemben bővebb szabással rendelkeznek. Koronázatlan univerzális királyként csücsülnek amúgy a férfi szekrényekben, mert függetlenül attól, hogy az eleganciát és a klasszikus stílust értékeled, vagy a kényelem és a sportos stílus híve vagy, a férfi slim pólóknak köszönhetően minden elvárásod teljesülhet, mind a divat, mind pedig a kényelem terén. Ezenkívül pedig tökéletes alaprétegként is funkcionálhat a hűvösebb napokra.

Vajon mik a 2021-es férfi slim póló trendek?

Találj egy ideális férfi T-shirtöt magadnak a Bolf áruház szortimentjében, és gyarapítsd pólókollekciód új, divatos modellekkel! Nézd végig az aktuális Nyár 2021 kollekciót az online divatkatalógusban és rendelj. Tapasztald meg az online shopping egyszerű és kényelmes szisztémáját! Persze előbb nézzünk rá, hogy mik is napjaink ütős slim fit férfi póló divatirányzatai. Tarts velünk!

Tipográfia

A pólók tipográfiája mindig is divatos irányzat volt, hiszen ez egy prominens és egyedi út, ha egy bizonyos üzenetet, ami számodra fontos, szeretnél kinyilatkoztatni is. Az üzenet bármi lehet, a komikustól az inspirálóig. Helyzeti előny, hogy a betűtípusok kavalkádja, mellett a színek tengere is végtelen lehetőséget tartogat számodra.

Zsebnyomtatás

A zsebnyomtatás pont azt takarja, amit a szó sugall. Alapvetően olyan kicsi minták, amelyek egy póló elején található zsebre asszociálnak nyomtatott formában. A szórakoztatás érdekében a zsebet általában úgy tervezik, hogy valami kikandikáljon belőle, ami persze még egy plusz kifejezési lehetőség a póló viselője számára.

Állatportrék

Az első dolog, amit meglátsz, amikor bejelentkezel valamelyik közösségi médiás fiókodba, valószínűleg egy vicces videó vagy fotó egy cuki kiskedvencről. Az állatok meghatározó befolyással bírnak, ezért rendkívül népszerűek az állatportrékat ábrázoló pólók is.

Urban style

Az urban style stílusú pólók óriási népszerűségnek örvendenek, különösen a fiatalok körében, akik főleg összetettebb mintákat keresnek élénk, intenzív színekkel. A városi pólók kiváló egyensúlyt teremtenek a casual és a lazább stílusok között. Sokszor közvetítik a világon zajló események jelenlegi aktualitását is. Ez nem az átlagos fő trend, inkább szubkulturális stílus. A legtöbb ilyen póló általában olyan képi és szöveges elemeket tartalmaz, amelyeknek köze van a zenéhez, valamint az olyan sportokhoz, mint a kosárlabda és a gördeszka.

Egyszínű és jó minőségű anyagok

Az egyszerű, letisztult pólók szerelmesein kívül az élénk színek rajongói sem fognak csalódni idén. Ugyanebbe a kategóriába sorolhatók a basic slim fit pólók mellzsebbel. Egyedülálló szabásuknak és jó minőségű anyaguknak köszönhetően a mindennapokban tökéletesen megállják a helyüket egy alkalmibb és egy lazább megjelenésben egyaránt.