Lampas Bar Budapest
Szabadidő

Ha kutyás vagy, akkor sem kell lemondanod a romkocsmázásról

Budapesten sok egyéb mellett az is nagyon jó, hogy a célközönség könnyedén megtalálhatja a számára legjobb szórakozást. Sokan tartanak kutyát is, egy 2018.-ban készült felmérés szerint, hazánkban van a régió legtöbb kutyatulajdonosa, 3 millió ember! Így nem meglepő, egyre többen szórakoznának a kedvencükkel együtt is. Összegyűjtöttünk pár remek helyet Budapesten, ahol garantáltan szívesen látnak mindkettőtöket.

A Városliget nemcsak a sétálók, de a kutyások szívéhez is közel áll.

Itt van a liget szívében a Kertem. A tiszta levegőn mindig remek a hangulat, mintha nem is a zajos benzingőzös Belvárosban lennénk. Megpihenhetnek itt a családok mellett a kutyások is, a bringások körében is népszerű. A hely délelőtt 11-kor nyit, de késő éjszakáig tarja a frontot a bulizni kívánók előtt.

Kertem

A Stikát a Klauzál téren a romkocsma negyedben találhatod meg, Egész nap, akár a reggelizni vágyókat, az ebéd menüre érkezőket, de az esti bulira betévedőket is várják. Kifejezetten kutyabarát helyként van elkönyvelve.

Stika Budapest

Az Ellátó Kert a Kazinczi utcában van, nagyon kedvelt mind a bringások és deszkás fiatalok körében, de a kutyával betérőket is szívesen várják. A konyhájuk mexikói ínyencségeket kínál és a jóféle söröket, fröccsöket. Ez a helyet akár hűvösebb, hideg napokra is bátran ajánlató, mert tető alá húzódva kellemes romkocsma hangulatban múlathatod az időt. Az Ellátó délután öttől nyit, és általában hajnali négyig szórakozhatsz.

Ellátó Kert

 A Lámpás a Dob utcában található, zegzugos pincéivel különös hangulatot áraszt. Aki szereti a bohém hangulatú helyeket, a jó sört és a jóféle szendvicset, annak itt a helye akár a kutyájával. Emellett finom jazz, és karcos rock koncertek is szórakoztatják a közönséget.

Lámpás Budapest Dob utca

Ha a kutyáddal kellemesen eltöltött nap után akár az éjszakai romkocsmákat is kívánnád bejárni, csatlakozhatsz a Free Pub Crawl Budapest csapata által szervezett túrához.