online casino
Szabadidő

5 csodálatos online kaszinó képi megjelenítés

A kaszinók izgalmas világa szinte mindenki lenyűgöz, és ezt ma már otthon is bárki átélheti az online kaszinó játékok használatával. Legyen szó akár szárazföldi, akár online kaszinóban történő játékról, egészen biztosan senki nem fog unatkozni. Sőt, ha valaki előtt kiejtjük azt a szót, hogy kaszinó, akkor valószínűleg a színek, élénk fények, izgatott játékosok és az emberi érzelmek teljes skálája jelenik meg a lelki szemei előtt.

Ez nem is csoda, hiszen a szerencsejáték egy olyan szenvedélyes tevékenység, amely a kezdetektől izgalomban tartja az embereket. Pontosan ez az a sokszínű érzelemvilág, amely számos művészt is inspirált már. Ha valaki alaposan körbenéz az interneten, akkor számos olyan oldalt találhat, ahol a gambling art kategóriába tartozó fotókat, festményeket lehet megvásárolni.

Izgalmas kapcsolódás ez, hiszen a szerencsejáték okozta szenvedélyt a művészet sokszor tökéletesen képes megörökíteni. Természetesen ez fordított irányban is működik. Számos műalkotás vagy éppen fotó inspirálja az online nyerőgépek fejlesztőit is, aminek hatására igazán érdekes, egyedi látványvilágú online nyerőgépek készülnek időnként. Ezek nemcsak egyedi játékélményt kínálnak, de a róluk készült fotók akár műalkotásként is megállhatják a helyüket.

Az alábbiakban megnézünk néhány klasszikus művészek, illetve festmények által inspirált nyerőgépet, illetve bemutatjuk az egyik legnépszerűbb, szerencsejáték inspirálta festményt is.

Vincent Van Gogh

Elsőként a Sthlm Gaming által fejlesztett Van Goghslot nyerőgépet szeretnénk bemutatni, amely a híres holland művész, Vincent Van Gogh művészi életén és festményein alapul. Bár a nyerőgép egy kisebb, kevésbé ismert fejlesztő készítette, mégis olyan kiemelkedő látványt biztosít, ami miatt mindenképpen megéri kipróbálni. A nyerőgéphez Van Gogh leghíresebb festményeit használták fel, mint például a Bedroom in Aries és a The Starry Night.

Leonardo Da Vinci

Az IGT által fejlesztetett Da Vinci Diamonds nyerőgép lehetővé teszi, hogy a játékosok Leonardo Da Vinci világába repüljenek a nyerőgép használata közben. Da Vinci műalkotásai rendkívül széles körűek voltak, nem álltak meg egyetlen műfajnál. A nyerőgép pedig pontosan ezt adja vissza, sőt, már csak egy róla készült kép is rendkívül látványos.

Pablo Picasso

Pablo Picasso művészetét senkinek sem kell bemutatni. A Leander Games által fejlesztett Pablo Picasso slot, pedig szintén egy olyan nyerőgép, amely a saját kategóriájában egyedit alkotott, hiszen magát Picassót és a művészetét is rajzfilmszerűen ábrázolja.

Mona Lisa ékszerei

A Mona Lista talán minden idők leghíresebb festménye, talán nem is létezik olyan ember a földön, aki ne hallott volna róla. Ezért nem meglepő, hogy az iSoftBet fejlesztőit is megragadta, és elkészítették a Mona Lisa Jewels nyerőgépet.

Shelly Wilkerson – Nyerőgép királynő

Ha pedig a másik oldalt nézzük, a szerencsejátékról is rengeteg festmény készül. Az egyik legismertebb talán a Slot Machine Queen. A mű élénk színekkel készült, és egy nyerőgépet játszó nőt ábrázol. Bár nem a legismertebb festmények egyike a világon, mégis hűen adja vissza azt az életérzést, amely a kaszinók és nyerőgépek világát jellemzi.